Siirry sivun sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

kaulapanta tai koru

Etätapahtuma: Kulttuuribunkkerin vierailija

Kulttuuribunkkerin vierailijat -ohjelmassa kutsumme eri alojen asiantuntijoita puhumaan työstään, vastaamaan asiakkaiden kysymyksiin ja juttelemaan kiinnostuneiden kanssa. Kirjaston henkilökunta mahdollistaa tilaisuuden, moderoi keskustelua ja tarvittaessa haastattelee vieraita. Minkälaisia ihmisiä sinä haluaisit tulla kuulemaan ja keiltä haluaisit saada vastauksia kriittisiin kysymyksiin? Kerro meille toiveistasi, niin etsimme oikean asiantuntijan käsiimme.

Ensimmäinen vieraamme on Faro, seksuaalisuuden moninaisuutta tutkiva asiantuntija, joka saapuu puhumaan BDSM:stä ilmiönä ja tuomaan esiin siihen liittyviä käsitteitä helposti ymmärrettävässä muodossa. Faro on osallistunut THL:n Seksuaalikasvatuksen Tueksi oppaan kirjoittamiseen ja kirjoittanut seksuaalikasvatuksen etiikasta. Hänellä on kahdeksan vuoden kokemus BDSM-kulttuurista, pääosin dominoivassa roolissa.
 

Kulttuuribunkkeri on keskustelukanava kulttuurin ystäville. Käytämme Discord-palvelinta kokoontuessamme keskustelemaan erilaisista ilmiöistä, kirjallisuudesta, elokuvista ja peleistä kirjaston henkilökunnan avustuksella.

Miten pääsen mukaan tapahtumaan?
Tutustu Kulttuuribunkkeriin ja liity mukaan! Liittymisohjeet löydät täältä .


Kuva: Faro

1.4.2020 klo 20.00 - 21.00

Viimeksi päivitetty 1.4.2020