Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Etätapahtuma - Vegekokkis-live: Nuoriso-ohjaajat Nina ja Wiltsu valmistavat herkullisia vappu-churroja

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikön ohjaajat Nina von Gruenewaldt ja Wilhelmiina "Wiltsu" Seppä kertovat nuorisopalveluiden toiminnasta poikkeusaikana ja keskustelevat ajankohtaisista aiheista kokkauksen lomassa.

Tapahtuma toteutetaan Keskustakirjasto Oodissa ja on katsottavissa livenä helsinkikanava.fi -sivulla keskiviikkona 29.4.2020 klo 13. Tallenteen voi myöhemmin katsoa samalta sivulta: https://www.helsinkikanava.fi

Ympäristötoiminnan nuorisotyöyksikössä mahdollistetaan nuorille ympäristö-, seikkailu- ja leiritoiminnan kokemuksia sekä tuetaan nuorten omaehtoista toimintaa ja lisätään nuorten ympäristötietoisuutta.
 
Nyt kun nuorisotilat ja leirikeskukset ovat kiinni, asioita on pitänyt alkaa ajattelemaan uudelta kantilta ja viedä toimintaa, osallisuutta ja yhdessäoloa verkkoon.

Vegekokkis-live on tästä hyvä esimerkki. Nina ja Wiltsu kokkailevat vapun aatonaattona vappuchurroja ja tekemisen ohessa juttelevat ajankohtaisista asioista, joita poikkeusaikana on tullut vastaan. Mihin kaikkeen nuoret voivat nyt verkossa osallistua? Mitä nuoriso-ohjaajien etäpäiviin kuuluu? Miten poikkeusaika muuten vaikuttaa elämään?

Nina ja Wiltsu kertovat myös Ruudista, nuorten vaikuttamismallista Helsingissä ja mitä ajankohtaista osallisuuden kentällä tapahtuu ja mihin juuri tällä hetkellä voi osallistua. Samalla opit itse valmistamaan churroja vohveliraudalla! 

http://nuortenymparistotila.munstadi.fi
Instagram: @ymparistotila @munstadi.fi
 

***

Kirjastojen ollessa suljettuina, Helsingin kaupunginkirjasto tuottaa kirjallisuuteen liittyviä, hyödyllisiä ja hauskoja sisältöjä helsinkikanavalle.

https://www.helsinkikanava.fi/fi_FI/info 

Helsinki-kanava tarjoaa verkkolähetyksiä ja julkaisee tallenteita muun muassa Helsingin kaupunginvaltuuston kokouksista, Helsingin kaupunginorkesterin konserteista ja Pormestarin asukasilloista. Kanavalla julkaistaan myös kaupunkilaisten omia "Kaupunkilaisten videot"-videoita.

Helsinki-kanava (Keskustakirjasto Oodi)

29.4.2020 klo 13.00 - 13.30

Helsingin kaupunginkirjasto

Viimeksi päivitetty 23.4.2020