Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Ilmastolukupiirin kirjailijavieraat: Kerttu Kotakorpi ja Pekka Juntti

Vuoden kiinnostavimmat kirjakeskustelut jatkuvat! Yli 80 Ilmastolukupiiriä ympäri Suomea kutsuu lukemaan, kohtaamaan ja keskustelemaan siitä, mitä ilmastonmuutos meille tarkoittaa ja miten sen keskellä elämme.

***

Ilmastolukupiirien yhteisillä kirjailijavierailuilla kirjailijat keskustelevat teoksistaan ja ilmastonmuutokseen ja sukupuuttoaaltoon linkittyvistä teemoista.

Keskiviikkona 5.5. klo 18–19 järjestämme luonnon monimuotoisuuden katoamiseen pureutuvan vierailun, jossa kohtaavat hiljattain kirjan julkaissut, TV:stäkin tuttu meteorologi Kerttu Kotakorpi (Suomen luonto 2100: tutkimusretki tulevaisuuteen) sekä Finlandia-palkittu luontokirjailija Pekka Juntti (Metsä meidän jälkeemme).

Tule mukaan verkon välityksellä – olitpa jo mukana ilmastolukupiireissä tai kiinnostunut aiheesta.

Osallistu verkossa 

Liity verkkotapahtumaan tästä Zoom-linkistä.

Tervetuloa!

***
Mikä ilmastolukupiiri?

Ilmastolukupiiri.fi toteuttaa keväällä 2021 sarjan innostavia ilmastolukupiirejä ja kirjallisuustapahtumia ympäri Suomea kirjastoissa ja verkossa.

Lukupiirit tarjoavat matalan kynnyksen paikkoja keskustella ilmastonmuutoksesta ja siihen kietoutuvasta sukupuuttoaallosta syvällisesti ilmiönä, joka ‘muuttaa kaiken’, vai muuttaako? Ja ennen kaikkea: miten me sen kanssa elämme?

Ilmastolukupiirin toteuttavat Greenpeace ja Helmet-kirjastot yhteistyössä eri kirjastojen, Lukukeskuksen, Marttaliiton, Mannerheimin lastensuojeluliiton Uudenmaan piirin ja Suomen kirjastoseuran kanssa.

Omia ja uusia lukupiirejä voi ilmoittaa kampanjaan mukaan koko kevään.

Lue lisää: www.ilmastolukupiiri.fi

Etätapahtuma / Zoom (Tikkurilan kirjasto)

5.5.2021 klo 18.00 - 19.00

Viimeksi päivitetty 19.4.2021