Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Itämeripäivä: Kynä vie merelle – luovan kirjoittamisen työpaja

Merentutkijat Jaana Kouri ja Silja Laine järjestävät kaikille avoimia luovan kirjoittamisen pajoja, joissa kirjoitetaan Itämereen liittyvistä havainnoista, tunnelmista ja muistoista. Pajoissa annetaan kynän viedä – nyt Itämeren rannoille ja aalloille.

Erilaisten tehtävien avulla muistelemme ja maistelemme meren ja elämän suolaa. Tarkennamme menneitä ja nykyisiä havaintojamme merestä. Mitä meri meille kertoo, mitä me merelle?

Työpajat pidetään Itämeripäivänä 26.8. klo 18.30-19.45. Työpajaan voi osallistua paikan päällä (Forum Marinum tai Turun Kaupunginkirjasto) tai etäyhteydellä Espoon kirjastossa tai omalta koneeltasi. Mukaan tarvitset kynän ja paperia tai oman tietokoneen.

Ryhmiin Forum Marinumiin ja Turun kirjastoon otetaan 10-15 osallistujaa. Etäosallistujat saavat linkin zoom-lähetykseen. Kerrothan etukäteen, mihin työpajaan aiot osallistua. Ilmoittaudu täällä. Kyselyt ja tiedustelut: jaana.kouri (at) abo.fi.

Paikka: 

  • Forum Marinumin Messi-Sali
  • Turun kirjaston Studio
  • Etätyöpaja kotonasi.


Ohjaajat: 

Silja Laine (Messi-sali) ja Jaana Kouri (Studio ja etätyöpaja). Jaana Kouri ja Silja Laine toimivat tutkijoina Ilmastonmuutosta koskeva tieto ja Itämeri (Tiina ja Antti Herlinin säätiö) ja Living with the Baltic Sea – Environmental heritage and the circulation of knowledge (Suomen Akatemia) -hankkeissa.

26.8.2021 klo 18.30 - 19.45

Viimeksi päivitetty 13.8.2021