Hyppää sisältöön
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Yhteystiedot

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Koirat sallittu
Koirat kielletty
Siirry kirjaston sivuille

Uusimmat tapahtumat

Lasten konsertti

Lasten ja aikuisten katsojien iloksi tarjoamme Lastenkultturikeskuksen Musikantit-opiskelijoiden valmistaman konserttiohjelman. Konsertti järjestetään 13.12. klo 17:30-18:00 Oodin kirjastossa, 1 krs., Maijansali.

Tämä konsertti on kaikille, jotka rakastavat musiikkia ja ovat valmiita pitämään hauskaa kansamme joulua odotellessa. Suosikkisatujen sankarit, tutut laulut ja hauskat tanssit auttavat teitä tuntemaan tulevan juhlan tunnelman, ja esityksen lopussa Joulupukki toivoo teille Hyvää joulua!

Tapahtumakieli: venäjä 

Tervetuloa!

Koronavirusepidemian takia paikkoja on rajoitettu määrä, tapahtumaan pitää ilmoittautua etukäteen. Ilmoittautuminen on nyt suljettu, koska paikkoja ei ole enää.

Helsingin koronakoordinaatioryhmä 24.11.21. linjasi, että sisätiloissa kaikille yli 12 vuotta täyttäneelle rokotussuojan tasosta riippumatta on maskisuositus.

Kirjaston tapahtumissa yleisöllä pitää olla istumapaikat.

Heikentyneen koronatilanteen vuoksi Etelä-Suomen aluehallintavirasto linjasi 2.12.2021 uusista koronarajoituksista. 

Helmet-kirjastoissa otetaan käyttöön koronapassi yleisötilaisuuksissa. Yli 16-vuotiailta yleisötilaisuuteen osallistuvilta edellytetään koronapassia.  Passi tarkastetaan yleisötilaisuuteen saapuessasi. Varauduthan tarvittaessa todistamaan myös henkilöllisyytesi.

***
Tapahtuma on osa Kulttuurimaraton-ohjelmaa. 
Suomen venäläisen kirjaston tuottama kokonaisuus tarjoilee maksutonta ohjelmaa 7.-18.12.2021. Kaikki tapahtumat nähtävillä Suomen venäjänkielisen kirjaston verkkosivuilla.

Kulttuurimaraton tapahtumaohjelma

Venäjänkielinen kirjasto, Keskustakirjasto Oodi

13.12.2021 klo 17.30 - 18.00

Viimeksi päivitetty 3.12.2021