Ellibs toimii myös mobiilisovelluksessa

Voit käyttää Ellibs-kokoelman e-kirjoja Ellibsin omalla mobiilisovelluksella. Sovelluksessa voit selailla e-kirjojen kokoelmaa sekä lainata, varata ja käyttää e-kirjoja ja äänikirjoja.

Ellibsin kokoelmasta löydät kirjaston hankkimat kotimaiset e-kirjat ja äänikirjat. Sovelluksen käyttö ei edellytä erillisen tunnuksen tai tilin luomista, vaan kirjautuminen kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla riittää.

Sovellus toimii iOS- ja Android-laitteissa

Ellibs-sovellus on saatavilla iOS- ja Android-älypuhelimille ja -tableteille. Lataa sovellus maksutta laitteesi sovelluskaupasta. Kun avaat sovelluksen, valitse kirjastoksi Helmet-kirjasto ja anna kirjastokorttisi numero ja PIN-koodisi.

Sovelluksella voit:

  • lainata ja käyttää e-kirjoja ja e-äänikirjoja,
  • ladata äänikirjoja ja kuunnella niitä ilman nettiyhteyttä, sekä
  • lukea lainaamiasi e-kirjoja ilman nettiyhteyttä.

Voit käyttää sovelluksen kautta lainaamasi kirjoja myös silloin, kun kirjaudut Ellibs-kokoelmaan nettiselaimella. Samoin aikaisemmin selaimen kautta lainaamasi kirjat ovat käytettävissäsi sovelluksessa.

Haluatko jättää palautetta?

Voit antaa palautetta sovelluksen toimivuudesta suoraan Ellibsille osoitteeseen tuki@ellibs.com. E-kirjojen lainaamista koskevia kysymyksiä voit lähettää myös Ellibs-sovelluksen tai Ellibs-kokoelman nettisivun Anna palautetta -lomakkeen kautta. Viestisi tulee Helmet-kirjastojen e-aineistoista vastaaville henkilöille.

Kirjaudu e-kirjapalveluihin

Ohjeet e-kirjapalveluihin

Usein kysyttyä e-kirjoista

Teksti: Laura Kärpijoki ja Saara Leskinen

Kuva: Unsplash.com / Aaron Burden