lentävä kibecon noita

Kibecon palaa maagisena

Kibecon järjestetään kolmannen kerran la 4. - su 5.1.2020 teemalla MAGIA! 

Sellon kirjastossa järjestetään joululomakauden lopussa jo kolmatta kertaa suuri fanitapahtuma Kibecon. Espoon kaupunginkirjaston ja fanien yhteinen maksuton tapahtuma, joka kokoaa animen, mangan ja pelaamisen kaikenikäisiä faneja kirjastoon ja viime talvena paikalle löysi viikonlopun aikana yli 8000 kävijää. 

Tapahtumaviikonloppuna kirjasto on auki normaalisti, mutta talon sisällä tapahtuu kaikenlaista jännittävää klo 11-17. Kibecon on kuin lukupiirin karnevaalisoituma ja sisältää luentoja, työpajoja, asukilpailuja, tanssiesityksiä, myyntipisteitä sekä pelattavaa, kokeiltavaa ja koettavaa kaikille. Tapahtumapäivien väliin mahtuu lisäksi maksutonta iltaohjelmaa pihan toisella puolella Sellosalissa ja muista kaupungeista matkustaneille tarjottava maksuton lattiamajoitus Sellon kirjaston Pointissa. 

Koska Kibeconin 2020 teema on MAGIA, tulee ohjelma pyörimään paljolti tämän aiheen ympärillä; tiedossa on mm. Harry Potter -teemainen oleskelualue, luentoja magiasta, maagisen mangan vinkkausta, huikeita pelihuoneita, maaginen cosplay-kilpailu, lumoavia cosplaytanssiesityksiä ja paljon muuta mahtavaa. Lisäosviittaa tapahtumasta voi saada selaamalla viime vuoden ohjelmaa täällä.
 

HALUATKO MUKAAN JÄRJESTÄMÄÄN KIBECONIA?  

  • Tapahtuma sisältää pääasiassa yhteistyökumppanien, asiantuntijoiden ja fanien kävijöiden tuottamaa ohjelmaa, johon kuka vain voi hakea juuri nyt täyttämällä lomakkeen osoitteessa http://bit.ly/kibe2020ohjelma  

  • Tapahtuma tuotetaan yhdessä vapaaehtoisten kanssa, joiden joukkoon nuoret ja aikuiset voivat hakea juuri nyt täyttämällä lomakkeen osoitteessa http://bit.ly/kibe2020vankari  

Lisätietoa tapahtumasta: www.kibecon.com 

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/2425837687675510/ 

Seuraa myös Kibeconin instagram: www.instagram.com/kibecon  

Kysymyksiä kaikesta Kibeconiin liittyvästä voi lähettää osoitteeseen kibeconinfo@gmail.com  

Teksti: Anna Pöyhönen, Espoon kaupunginkirjasto
Kuva: Cidatee, Kibeconin 2020 kuvittaja