Kivistön kirjasto muuttaa Mosaiikin kaupunkikulttuurikeskukseen

Kivistön kirjasto muuttaa Kiviksen kauppakeskuksessa (Vantaankoskentie 69) sijaitsevaan Mosaiikin kaupunkikulttuurikeskukseen. Muuton vuoksi joudumme rajoittamaan kirjaston käyttöä aikaisemmin.

Aikataulu

Omatoimi on käytössä viimeistä kertaa 4.6.

Nykyisen kirjaston viimeinen aukiolopäivä on 29.6.

Martinlaakson kirjasto palvelee varausten osalta 1.7. alkaen, kunnes uusi kirjasto aukeaa.

Kirjastoauto palvelee 31.7. alkaen maanantaisin klo 16.30–17.40 nykyisen kirjaston edessä.

Kivistön kirjasto avataan kauppakeskus Kiviksessä (Vantaankoskentie 69) sijaitsevassa Mosaiikin kaupunkikulttuurikeskuksessa loppuvuodesta 2023.

Varaukset

Varaukset voit siirtää noudettaviksi toiseen Helmet-kirjastoon tai lukita ne. Varausta ei toimiteta ennen kuin lukitus vapautetaan. Varausta ei voi lukita, jos se odottaa noutoa kirjastossa, se on matkalla tai jos se on jossakin kirjastossa hyllyssä. Tämän voit tehdä kirjastossa tai helmet.fi -sivustolla.

Ohjeet varausten muuttamiseen, lukitsemiseen ja peruuttamiseen löydät helmet.fi -sivulta.

Muuttamattomat varaukset siirtyvät Martinlaakson kirjastoon (Laajaniityntie 3). Saapumisilmoituksen noutopaikkana säilyy ”Kivistön kirjasto”. Martinlaakson kirjasto on kesällä auki ma, to klo 13–20; ti, ke, pe klo 9–16 ja la, su suljettu.

Tarkista ajantasaiset aukioloajat Martinlaakson kirjaston sivuilta.

Kirjastopalvelut 

Kirjastoauto palvelee nykyisen kirjaston (Topaasikuja 11) edessä 31.7. alkaen maanantaisin klo 16.30–17.40. Kirjastoauton kesätauon sekä henkilöstön lomien takia Kivistössä ei ole kirjastopalveluita heinäkuussa. Tuona aikana asukkaita palvelevat kirjastot esimerkiksi Martinlaaksossa, Myyrmäessä ja Tikkurilassa. 

Uudet tilat avataan loppuvuodesta 2023. Mosaiikin kaupunkikulttuurikeskukseen sijoittuva kirjasto on suunniteltu asukkaita osallistaen.

Katso lisätietoa kaupunkikulttuurikeskus Mosaiikista.

Kuva: Tomi Tähti / Vantaan kaupunki