Myllypuron kirjasto uudistuu

Myllypuron kirjasto laajentaa toimintansa koko entisen asukastalo Myllärin tiloihin tulevan kevään aikana. Kesällä 2022 avataan isompi, monipuolisempi, viihtyisämpi ja kaikin puolin asukkaiden tarpeet ja toiveet entistä paremmin huomioivampi Myllypuron kirjasto! 

Kirjaston neliöt lähes kolminkertaistuvat ja luvassa on enemmän tilaa lapsiperheille, lehdenlukijoille ja tapahtumille. “Iloitsemme erityisesti muunneltavista tiloista, joita voi hyödyntää asukkaiden omiin tapahtumiin – esimerkiksi myyjäisiin. Kirjastoon suunnitellaan mm. omatoimikäyttöä, jolloin tiloja pääsee käyttämään myös silloin kun henkilökunta ei ole paikalla”, kertoo projektia vetävä Anu Satukangas.  

Sisutussuunnittelutoimistoksi kirjasto valitsi Kakadu Oy:n. ”Olemme innolla mukana kehittämässä uutta laajennettua kirjastotilaa. Kuuntelemme herkällä korvalla toiveita ja uskomme, että onnistuneeseen lopputulokseen päästään tiiviillä yhteistyöllä, kuunnellen kirjaston nykyisiä ja uusia käyttäjätarpeita”, kertoo Kristiina Kaitala, sisustusarkkitehti Kakadu Oy:stä.

Myllypuron kirjaston johtaja Erja Makkula iloitsee uudistusprojektista: ”Olemme Myllypuron kirjastossa todella innoissamme päästessämme kehittämään kirjastoa yhdessä suunnittelutoimiston ja asiakkaidemme kanssa. Perustimme kirjastoon unelmointiseinän, jonne kuka tahansa saa esittää ideoita ja toiveita uudistuvalle kirjastolle. Tehdään yhdessä kirjastosta Myllypuron sydän!” 

Seuraa uudistusta Myllypuron kirjaston Facebook-sivulla