Ohjeemme turvalliseen kirjastovierailuun

Haluamme tehdä kirjastokäynnistä sinulle mahdollisimman onnistuneen ja turvallisen. Olemme koostaneet sinulle tälle sivulle tietoa toiminnastamme ja yhteisistä ohjeista, joita noudatamme itse ja toivomme myös kaikkien vierailijoidemme noudattavan. Tervetuloa turvallisesti kirjastoon!

Näin ehkäisemme koronaviruksen leviämistä

Sinun ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeä asia. Tämän vuoksi toivomme, että noudatat meillä asioidessasi seuraavia ohjeita, sillä niin mekin teemme:

Lievätkin flunssan oireet ovat syy jäädä kotiin

Jos sinulla on mitä tahansa flunssan oireita eli nuhaa, yskää, kurkkukipua, päänsärkyä tai kuumetta, jääthän kotiin.

Pidämme riittävän turvavälin

Virus tarttuu herkästi lähikontaktissa. Mikäli huomaat, että kassalla tai infopisteellämme on jonoa, odotathan hetken ja pidät riittävän etäisyyden muihin.

Huolehdimme käsienpesusta

Koronavirustartunta vältetään parhaiten huolehtimalla käsihygieniasta. Siksi pyydämme kaikkia pitämään hyvää huolta käsien puhtaudesta. Tiloissamme on tarjolla käsidesiä ja paikka käsienpesulle.

Yskin ja aivastan oikein

Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla yskiessäsi tai aivastaessasi. Heitä käytetty nenäliina saman tien roskiin. Mikäli sinulla ei ole nenäliinaa, yski ja aivasta hihaan.

Noudatamme voimassa olevaa terveysturvallisuusohjeistusta

Meillä noudatetaan voimassa olevia koronaepidemiaa koskevia viranomaisohjeistuksia sekä tartuntatautilain edellyttämiä terveysturvallisuustoimia.

Kiitos yhteistyöstä!