Pajalaiteklinikat

Tervetuloa värkkäilemään! 

Kiinnostaako värkkäileminen? Pitäisikö ommella jotain? Puuttuuko pelistä pelimerkki? T-paita kaipaa kuviointia? Mietit muuten vain mukavaa tekemistä? Espoossa kirjastojen Pajoissa on erilaisia laitteita, joita on mahdollisuus varata ja käyttää maksutta. Pajalaiteklinikoissa on mahdollisuus saada henkilökunnalta opastusta näiden laitteiden käyttämiseen ja kokeilemiseen. 

Tule ja tutustu Ison Omenan kirjastossa Pajojen laitteisiin joka toinen tiistai olevassa Pajalaiteklinikassa. Omilla klinikka kerroillaan tutustutaan ompelukoneisiin , vinyylileikkuriin ja lämpöprässiiin sekä 3D tulostimeen. Klinikkakerralla henkilökunta ohjaa ja opastaa laitteen ja siihen liittyvien ohjelmien peruskäytössä.  Pajalaiteklinikassa pääset tutustumaan näihin laitteisiin ilman laitteen varausta ja ilmoittautumista. Laitteiden käyttö on maksutonta.

Pajan laitteet ovat normaalisti omatoiminkäytössä. Laitteiden ohjeet löytyvät suomeksi, ruotsiksi, englanniksi. Normaalisti laitteet varataan varaamo.espoo.fi kautta.

Klinikat ovat Ison Omenan Pajassa joka toinen tiistai (parittomilla viikoilla) klo 16-18,  seuraavasti:

17.1.   Ompelukone

31.1.   3D Tulostin

14.2.   Vinyylileikkuri

28.2.   Ompelukone

14.3.   3D Tulostin

28.3    Vinyylileikkuri

Tervetuloa!