Taskukirjasto mobiilipalveluiden parhaimmistoon Slushissa

Taskukirjasto valittiin mobiilipalveluiden parhaimmistoon Slushissa 30.11. Valtakunnallisessa Suomen Paras Mobiilipalvelu 2016 –kilpailussa oli seitsemän sarjaa, joista Taskukirjasto voitti ajanvietepalveluiden kategorian.

Tuomariston puheenjohtajana toimi ministeri Anne Berner. ”Kyky ja rohkeus kehittää suoraan globaaleille markkinoille tarjottavia palveluita on yksi Suomen tulevan menestyksen avaintekijöistä. Onkin ollut hienoa nähdä, minkälaista digitaalisen alan huippuosaamista Suomesta löytyy, ja tämä kilpailu on mukava tapa nostaa esiin sekä hienoja palveluita että niiden tekijöitä”, toteaa Berner.  

Helppoa kirjastoasiointia

Taskukirjasto on mobiilisovellus Helmet-kirjaston käyttäjille, ja se otettiin käyttöön kesäkuussa 2016.

Taskukirjastossa voit uusia lainat, hakea aineistoa ja tehdä varauksia muutamalla hipaisulla. Saat myös henkilökohtaisia lukusuosituksia, voit suositella teoksia ja laatia omia suosikkilistoja. Sieltä tarkistat kirjastojen aukioloajat ja yhteystiedot. Sovelluksella onnistuu myös omien lainojen lainaaminen kavereille.

Kiitämme kaikkia Taskukirjaston käyttäjiä ja kilpailussa äänestäneitä!

Kuvassa ministeri Anne Berner ja palkinnon vastaanottaneet Vantaan kaupungin ict-palvelukoordinaattori Rauni Kudia, VTT:n johtava tutkija Olli Nurmi ja Enisoft Oy:n toimitusjohtaja Timo Poikolainen. 

Teksti: Minna Saastamoinen
Kuvat: Veeti Haapsamo (palkintojenjako) ja Dani Rönnqvist (puhelinkuva)

Juttua muokattu 1.12.2016 klo 9.45: lisätty kuvateksti