Vantaan kirjastot siirtyvät Varaamosta Timmi 360-palveluun

Vantaan kirjastojen Varaamo-palvelun kautta varattavat tilat ja laitteet siirtyvät varattavaksi Timmi 360-palveluun 1.2.2023 alkaen. Varaamo on käytettävissä 31.1.2023 saakka osoitteessa varaamo.vantaa.fi. 1.2.2023 alkaen kaikki Vantaan kirjastojen tilat ja laitteet varataan Timmin kautta.

Siirtämällä kirjastojen varattavat tilat ja laitteet Timmi 360-järjestelmään mahdollistetaan kaikkien Vantaan varattavien resurssien käyttö samasta järjestelmästä.

Voit tehdä varauksia Varaamossa tiloihin ja laitteisiin vielä 31.1.2023 saakka. Jos haluat tehdä varauksia ajalle 1.2.2023 tai sen jälkeen, varaus täytyy tehdä Timmissä. Tarkastele tiloja ja laitteita Timmi 360-sivustolla. 

Jotta voit tehdä varauksia, sinun täytyy kirjautua Timmiin. Timmiin kirjautumisessa käytetään vahvaa suomi.fi-tunnistautumista. Lue lisää Suomi.fi-tunnistautumisesta.

Voit varata tiloja ja laitteita myös kirjastossa asioimalla tai puhelimitse. Kirjaston henkilökunta auttaa tarvittaessa varauksen tekemisessä.

Helsingin ja Espoon kirjastojen varattavat tilat ja laitteet löytyvät jatkossa osoitteista varaamo.hel.fi ja varaamo.espoo.fi.

Kuva: Dani Rönnqvist/ Vantaan kaupunginkirjasto