ESCON6 - virtuaalinen minicon

ESCON6 järjestetään virtuaalisena miniconina Kulttuuribunkkeri -discordissa. Tämän pienimuotoisen conin järjestävät yhdessä ESC ry (Espoon science fiction- ja fantasiaseura), Espoon kaupunginkirjaston Fantasiaryhmä, sekä vapaaehtoiset ohjelmajärjestäjät. 

Luvassa on mm. Kirjailijavierasta, taidekilpailua ja yhteinen virtuaalinen leffailta! Huikeaa! Pistä avaruuspöksyt jalkaan ja kiristä jalkajousi, ensi viikolla ei ole puutetta tieteisfiktiosta eikä fantasiasta!

Missä?

Ohjelmakanavanamme toimii kirjastolaisten luotsaama Kulttuuribunkkeri –discord. Kulttuuribunkkeri on keskustelukanava kulttuurin ystäville. Käytämme Discord-palvelinta kokoontuessamme keskustelemaan erilaisista ilmiöistä, kirjallisuudesta, elokuvista ja peleistä kirjaston henkilökunnan avustuksella. Discord -ohjelmaa voit käyttää tietokoneella tai mobiililaitteella.

Miten pääsen mukaan tapahtumaan?
Tutustu Kulttuuribunkkeriin ja liity mukaan! Liittymisohjeet löydät täältä .

Mitä?

ESCON6 -ohjelma / Kulttuuribunkkeri 25.8.-28.8.2020:

Taidekilpailu
#ESCON6-taidenäyttely -kanava on jo auki. Kanavalle saa postailla teoksia ja osallistua kilpailuun! Luovuus valloilleen! Espoo-viikon ja virtuaaliESCONin kunniaksi haluamme nähdä teidän taiteet aiheesta ”spefi Espoo”. 

Mitä tunteita tai mielikuvia tulee mieleen Espoosta, spefillä twistillä? Toteutus voi olla piirros, kakku, puutyö, savityö, mikä vain, kunhan saat siitä kuvan tai ääniklipin julkaistua. Kanava on aktiivinen 29.8. asti, johon mennessä kilpailuun osallistuvat työt pitää julkaista täällä ennen keskiyötä! Osallistujien kesken arvomme palkinnon! Palkinto arvotaan 4.9.2020.

Ti 25.8.  Klo 18: Dangojäbän pelistriimi
Ke 26.8.  Klo 18: Spefifanin tunnustukset -paneelikeskustelu.
To 27.8. Klo 19:  Kunniavierashaastattelu: Vesa Sisättö.
Pe 28.8. Klo 21.30: Leffailta


Kuva: Canva Free