Karaokea Espoon ja Vantaan kirjastoissa

Espoon ja Vantaan kaupunginkirjastot ovat hankkineet asiakkaiden käyttöön karaokelaitteet. Vantaalla on ollut mahdollisuus laulaa karaokea jo pitempään. Espoon kirjastoissa karaokelaulanta aloitettiin viime keväänä. Espoon avoimia karaoketapahtumia

Karaoke on helppo ja mukava tapa harrastaa laulamista – yksin tai yhdessä porukan kanssa. Kirjasto tarjoaa rauhallisen, päihteettömän ja ikärajattoman paikan harrastaa karaokea ja nauttia laulamisesta. 
 

Kappalevalikoima

Käytössä on verkkopohjaisen Singa pro -palvelun noin 20 000 kappaleen valikoima niin koti- kuin ulkomaisiakin kappaleita. Valikoima laajenee jatkuvasti. Voit tutustua valikoimaan verkossa.
 

Laitteiden varaaminen

Espoossa voit talvikaudella laulaa karaokea Entressen kirjaston Jukeboksissa. Varaamo-palvelusta näet vapaana olevat ajat. Huom. erityisesti kesäisin karaokelaitteisto kiertää muissa Espoon kirjastoissa.  

Jos haluat talvikaudella varata Stagen eli olisit tulossa Entressen kirjastoon laulamaan yli 5 hengen joukolla, voit tiedustella tätä mahdollisuutta sähköpostitse: jukeboksi@espoo.fi.

Vantaalla Tikkurilan kirjastossa on karaokea varten varattava tila, jonka varaukset tehdään tässä varauskalenterissa.

Tervetuloa laulamaan ja nauttimaan hyvästä musiikista!