Перейти к контенту
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Контакты

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Вход с собаками разрешается
Вход с собаками не разрешается
Перейти на страницу библиотеки

Афиша

Услуги

 

Услуги

Espoo_asiakas -verkko käytettävissä kirjaston tiloissa

Нет дополнительных данных
Нет дополнительных данных

Kirjastossa pelattavia lastenosastolla.

Нет дополнительных данных
Нет дополнительных данных

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste. Sijaitsee pääsisäänkäynnin lähellä. Tuothan vain hyväkuntoisia kirjoja ja muutaman kerrallaan, kiitos! 

Нет дополнительных данных

С библиотечных компьютеров можно самостоятельно распечатывать черно-белые и цветные материалы форматом A4 и A3. 
Стоимость: 0,40 € за лист при односторонней печати и 0,80 € за лист при двусторонней печати. 
Пять бесплатных распечаток с интервалом в три месяца. 
Услуга мобильной печати Papercut в режиме самообслуживания, печать с собственного мобильного устройства. 
 

Lisätietoja kouluyhteistyöstä täältä.

Через цифровую поддержку можно получить помощь в работе с компьютером, мобильным телефоном, планшетом или другим устройством, а также с цифровыми услугами. Дополнительная информация (ссылка).

Kiinteä

 

Устройства

Дополнительная информация и бронирование на странице Varaamo: https://varaamo.espoo.fi/ 
 

В библиотеке можно взять на дом не только книги, но и самые разные предметы, инструменты и приспособления!  Поиск предметов в электронном каталоге Helmet.

Tietokoneet sijaitsevat aulassa, varaushyllyjen vieressä. Työasemia on 10 kpl, joiden lisäksi saatavilla on lainattavia kannettavia tietokoneita kirjastossa käytettäväksi.

Дополнительная информация и бронирование на странице Varaamo: https://varaamo.espoo.fi/ 
 

Kysy kirjaston infotiskiltä.

Помимо печати и сканирования, наше многофункциональное устройство позволяет делать как цветные, так и чёрно-белые копии форматов A4 и A3. Печать стоит 0,20 евро за страницу и может быть оплачена картой или электронным способом. Оплата наличными не производится. Подробнее здесь.

С библиотечных компьютеров возможна чёрно-белая и цветная печать форматов A4 и A3. Печать стоит 0,20 евро за страницу и может быть оплачена картой или электронным способом. Оплата наличными не производится. Подробнее здесь.

Asiakastiloissa Datapisteessä.

Lainattavissa kirjaston tiskiltä

Varaa aika osoitteessa varaamo.espoo.fi

 

Помещения

Вместимость – ХХ человек. 
В помещении имеется демонстрационное оборудование: проектор для подключения к компьютеру, экран и оснащение для звуковоспроизведения. Дополнительная информация и бронирование на странице Varaamo: https://varaamo.hel.fi/ 
 

Studion varaukset ja lisätiedot: Varaamo. Musiikkistudio on äänieristetty tila. Studiossa on käytössä iMac 27” -tietokone ja Logic Pro X -äänitys- ja editointiohjelma. Voit tehdä mm. puhe-, laulu- ja instrumenttiäänityksiä, masteroida tai editoida äänityksiäsi hyödyntäen studion soittimia, ohjelmistoja ja laitteita. Soittimet: sähköbasso Spector Legend 4 Classic, sähkökitara Tokai Les Paul LS 100F/CS, akustinen kitara Yamaha APX II Laitteet ja ohjelmistot: AKAI MPK88, Native Instruments Maschine MK2 samplerityöasema, Native Instruments Komplete 10 -äänikirjasto, Yamaha THR 10 kitaravahvistin/etuaste. Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms. Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 4 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Musiikkistudion ikäraja on 15 vuotta. Studiossa saa olla korkeintaan 2 henkilöä kerrallaan. Yhteystiedot tarvittaessa: kirjasto.studiot@espoo.fi ja p. 09 81657723.

Varattavia kokoustiloja löytyy Varaamo-tilanvarauspalvelusta. Tilaisuuksissa ei saa periä maksua. Mikäli tilaisuuteen on esim. kurssimaksu, se on perittävä etukäteen. Tilojen vuokraus on maksutonta yhdistyksille ja kaupungin toimijoille, taloyhtiöille ja omakotiyhdistyksille. Yrityksille tilat ovat maksullisia, tiedustelut palvelutori@espoo.fi. Omat kokoustarjoilut sallittu (ilman keittiön käyttömahdollisuutta). Palvelutorilta löytyy kahviautomaatti. Käyttäjät siivoavat itse jälkensä. Kokoustilat ovat Palvelutorin (ei kirjaston) hallinoimat.

Lisätiedot ja varaukset: Varaamo. Soittohuone on äänieristetty tila. Voit harjoitella joko yksin tai yhdessä soittohuoneen soittimilla ja laitteilla. Tila toimii myös bändiharjoittelutilana. Voit myös tuoda mukanasi oman instrumenttisi. Soittimet: piano, sähkökitara Tokai Stratocaster, sähköbasso Tokai Hardpuncher, akustinen kitara Tanglewood, sähkörummut Roland TD-11KW, syntetisaattori Roland FA-06 Vahvistimet ja muut laitteet: Kitaravahvistin Cube 40 GX, Bassovahvistin Warwick BC 80, Samson Auro X12D -aktiivikaiuttimet (1000 W), Mikseri Yamaha MG06. Muut: mikrofonit, mikrofonitelineet, nuottitelineet, sohva, soittotuolit yms.  Musiikkistudio ja soittohuone ovat varattavissa myös yhdessä. Tällöin studio toimii tarkkaamona ja äänitys tapahtuu soittohuoneen puolelta. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 3 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Soittohuoneen ikäraja on 15 vuotta. 18 vuotta täyttänyt voi toimia vastuuhenkilönä nuoremmille käyttäjille. Yhteystiedot tarvittaessa: kirjasto.studiot@espoo.fi ja p. 09 81657723.

Нет дополнительных данных
Нет дополнительных данных

Найдите свою библиотеку

Контакты

Piispansilta 11

02230 Espoo

kirjasto.omena@espoo.fi

Открыто

-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал