Перейти к контенту
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Контакты

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Вход с собаками разрешается
Вход с собаками не разрешается
Перейти на страницу библиотеки

Афиша

Услуги

 

Услуги

Клиенты могут пользоваться бесплатным интернетом через сеть муниципалитета (Vantaa Avoin). 

Нет дополнительных данных

Открыто по субботам 9-16. Влетнийпериодпосубботамуслуганепредоставляется.

Показать все

Аудиокниги библиотеки Celia предназначены для лиц, по каким-либо причинам имеющих трудности с чтением.  Являясь клиентом сети, вы можете на собственном устройстве слушать любые из 40 000 книг фонотеки, а как клиент кружка CD вправе ежемесячно брать аудиокниги для прослушивания дома.  Для регистрации требуется документ с фотографией, удостоверяющий личность. Лицам до 15 лет необходим поручитель. Дополнительная информация: https://www.celia.fi/palvelut  
 

Нет дополнительных данных

1. Hae varaamasi aineisto varaushyllyn päätelaitteesta kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

2. Lainaa aineistosi lainausautomaatilla 

3. Aineiston varaaminen ei maksa mitään! 

Voit pyytää henkilökuntaa tekemään alias- eli salanimen, jossa on vähintään neljä kirjainta (ei "ääkkösiä") ja joka ei ole jo käytössä. Aliasnimi voi sisältää myös numeroita, mutta sen pitää alkaa kirjaimella. Henkilökunta auttaa mielellään, jos on jotain kysyttävää.

Huom! Konsolipelivaraukset lainataan suoraan kirjastokortilla kirjaston infotiskiltä.

Нет дополнительных данных

В библиотеке собираются различные читательские кружки, тематика которых меняется по сезонам. Более подробную информацию и описание книг, которые обсуждаются в кружках, см. в разделе «Афиша» (Tapahtumat) на сайте Helmet.fi. 
 

 

Устройства

Kirjastossa on käytössä PS5 –pelikonsoli sekä valikoima konsolipelejä erillisinä peliaikoina. Voimassa olevat peli-iltapäivien aikataulut löytyvät Helmet-sivuilta Koivukylän kirjaston tapahtumista. Pelivuoro on ½ tuntia kerrallaan, ja se on varattavissa asiakaspalvelusta. Jokainen pelaaja tarvitsee pelaamiseen oman kirjastokortin. Konsoli ei ole lainattavissa. 

Kopioiminen monitoimilaitteella. Värilliset kopiot 2 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kopioiminen monitoimilaitteella. Mustavalkoiset kopiot 20 kpl/asiakas/päivä. Kopiointiin tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröityminen tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään.

Kirjaston automatisoidusta lokerikosta voi lainata kirjastokortilla kannettavia tietokoneita ja kuulokkeita. Käytettävissä on Windows-koneita (k-15) sekä Chromebook-koneita (ei ikärajaa). Laina-aika on 2 tuntia kerrallaan, ja lainauksia voi olla kaksi kertaa peräkkäin. 

Ohjelmat ja oheislaitteet: 
- Windows 10 -käyttöjärjestelmä 
- Microsoft Office -ohjelmat 
Kaikkiin koneisiin on mahdollista kytkeä USB-porttiin esimerkiksi oma muistitikku tai kamera. Koneille ei voi asentaa omia ohjelmia tai ajureita.

 

Kirjastossa voi käyttää kyrillistä ja arabiankielistä näppäimistöä. 

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Värilliset tulosteet 2/kpl/päivä. Tulostamiseen tarvitsee kirjastokortin, sekä rekisteröinnin kopionti/tulostus/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

Tulostaminen monitoimilaitteella ja asiakaskoneella. Mustavalkoiset tulosteet 20 kpl/asiakas/päivä. Tulostamiseen tarvitaan kirjastokortti, sekä rekisteröinti tulostus/kopiointi/skannausjärjestelmään. Omalta laitteelta tulostaminen ei ole mahdollista.

Нет дополнительных данных

Kirjastossa lainattavissa energiankulutusmittareita. Laina-aika 14 vrk.

 

Фонды

Газеты и свежие журналы можно найти в читальном зале периодики. 
 

 

Помещения

Нет дополнительных данных 

Найдите свою библиотеку

Открыто

-
Персонал
-
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал
-
Персонал