oodi

Användning av lokalerna i Ode

Välkommen att arbeta och hålla möten i Ode! Vi tillhandahåller många lämpliga lokaler för olika ändamål. Du kan arbeta i grupp eller ensam, en längre period eller en kort stund.   De flesta lokaler kan användas avgiftsfritt och bokas via Varaamo.

Auditorium och Maija-salen

På första våningen i Ode finns två separata, avgiftsbelagda lokaler som lämpar sig utmärkt väl exempelvis om du ska ordna konferenser eller andra stora evenemang. De är auditoriet som även tjänar som biograf Kino Regina, och Maija-salen som är utrustad med mångsidig teknik. De första reservbara tiderna finns från och med 14.1.2019.

Läs mer om auditoriet och boka lokalen
Läs mer om Maija-salen och boka lokalen
Användarreglarna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Grupprummen

På andra våningen i Ode finns det tio grupprummen i olika storlek. Du kan boka dem avgiftsfritt via Varaamo för maximalt tre timmar. De första reservbara tiderna finns från och med 28.12.2018.

Boka lokalen
Användarreglerna ​

Kuben

På andra våningen i Ode finns Kuben, en avgiftsbelagd, immersiv lokal på 90 kvadratmeter med väggar av smart glas. Den kan exempelvis användas som digitalt konstgalleri eller virtuell lärmiljö. De första reservbara tiderna finns från och med 14.1.2019.

Läs mer om Kuben och boka lokalen
Användarreglarna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Köket

På Odes andra våning finns ett trivsamt kök, 30 m2, där man kan ordna matlagningskurser och andra tillställningar med anknytning till matlagning. Det är också möjligt att separat boka grupprum 8 på Varaamo, ifall rummet är ledigt, om man vill ordna en måltid eller dylikt.
Att hyra köket är avgiftsbelagt. De första reservbara tiderna finns från och med 14.1.2019.

Läs mer om köket och boka lokalen
Användarreglarna
Prislistan för de avgiftsbelagda utrymmena

Konferensrum

På andra våningen i Ode finns fyra låsbara konferensrum för 1–2 personer och två större rum som till exempel lämpar sig för arbete i grupp. Dessa lokaler kan användas fritt och kan inte bokas.

Läro-, spel- och arbetsrum

På andra våningen i Ode kan du till exempel mångsidigt spela in musik, eller med green screen spela in filmer eller spel.

Läsesalen

På andra våningen i Ode finns en separat läsesal för läsande och tyst arbete. Salen kan användas fritt och kan inte bokas.