Mötesrummet Voltti

Ett litet mötesrum för 1–4 personer i det arbetsområde som ligger i bibliotekets andra våning. Vanda stads trådlösa nät, som är gratis, står till förfogande. Det finns en stor skärm där du kan ansluta din dator. Du kan låna ett videokonferenspaket med ditt bibliotekskort på kundtjänst. Paketet innehåller en HDMI-kabel med adaptrar, webbkameror och en högtalare med mikrofon. Bärbara datorer kan lånas från det skåp för bärbara datorer som finns i arbetsområdet. De bärbara kunddatorerna har försetts med Skype.

Utrymmets användningsregler

Rummet får användas avgiftsfritt och kan reserveras för högst 4 timmar i veckan. Om den kund som bokat rummet inte anländer inom 15 minuter från det att reservationstiden inleds, blir rummet ledigt och kan reserveras av andra. Du kommer väl i håg att avboka din bokning genom att ringa vårt kundservicenummer 043 8248 307, om du inte kommer att använda den.

Om du bokar utrymme för evenemanget, vänligen tillägg namnet på din evenemang i reservationens namnfält. Då kan vi vid behov vägleda dina deltagare till evenemangets rätta plats.

Då reservationstiden börjar lånas rummet med bibliotekskortet och returneras vid avfärd. På detta sätt försöker vi undvika felanvändning och erbjuda alla samma möjligheter till utnyttjande av bibliotekets utrymmen. Man är ansvarig för rummet och dess utrustning under bokningen.

Åldersgränsen för reservering av mötesrummet är 13 år.

Rummet måste lämnas senast 10 minuter innan biblioteket stängs.

Bokning: Timmi 360