Hasselbackens biblioteksfilial öppnas i januari

Hasselbackens biblioteksfilial öppnas onsdagen den 10 januari kl. 13 i gemensamma lokaler med ungdomsgården på Mandelgränden. Meröppetbiblioteket är öppet måndag till fredag kl. 7–12. 

Under meröppet kan man låna och återlämna material, avhämta reserverat material och läsa tidningar i lokalen. Kunddator, skrivare eller kopieringsmaskin finns till förfogande på de andra biblioteken i närområdet.  För att komma in i lokalen under meröppet ska man använda sitt bibliotekskort och den pin-kod som också behövs vid utlåning.  

Ungdomsgården är öppen måndagar och onsdagar kl. 13–20.30 och fredagar kl. 15–22.30. Bibliotekspersonal finns på plats i lokalen under ungdomslokalens öppettider. Under tisdagar och torsdagar har man som mål att ordna verksamhet i lokalen tillsammans med daghemsgrupper, skolor och grupper.  

I de förnyade lokalerna vill Vanda göra ett försök med en gemensam lokal för stadsdelens invånare där det erbjuds fritidsverksamhet.  Lokalen har varit stängd på grund av renovering, och konstruktioner och inredningen har förnyats.  

Ge oss gärna respons om den nya lokalen och servicen