Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Ääreen: I en annans skinn.

Hur är det att simma mitt i en delfinflock?

Som en del av konstprojektet Ääreen i Kuben på Ode förverkligas Leena Pukkis och Karoliina Paappas verk ”Toisen nahoissa. Syväluotaus – millaista on uida delfiiniparven keskellä?” (I en annans skinn. En djuplodning – hur känns det att simma i mitten av en flock delfiner?) (2021). Verket, som har understöd av AVEK, är en interaktiv animation som projiceras på Kubens två väggar.

Verket har animerats av Minna Salminen och förverkligats av Zach Laster. Ljudplaneringen är gjord av Toni Teivaala.

Kort

Ääreen är ett konstprojekt som under oktober presenterar interaktiv, dokumentäranimation och synliggör ny inhemsk och internationell animationskonst. Projektet för fördomsfritt samman experter från olika områden genom utställningar, uppträdanden, samtal och intervjuer, och ger den stora publiken möjligheten att uppleva flerkonstnärliga verk. 

Projektet är ett samprojekt mellan Centret för konstfrämjande, centrumbiblioteket Ode, Turku Animated Film Festival, Animaatiokilta rf, Taiteilijajärjestö MUU ry, Centralen för audiovisuell kultur AVEK, Aalto-universitet, det danska ANIDOX-forumet, Nationella audiovisuella institutet KAVI och Dokumenttikilta rf.  


 

Kuutio (Helsingfors centrumbibliotek Ode)

07-10-2021 - 31-10-2021

Senast uppdaterad 04-10-2021