Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Rum

Studion voit varata käyttöösi Varaamosta http://varaamo.hel.fi. Löydät tiedot käytössä olevista laitteista ja ohjelmista Varaamosta.

 

Tjänster

Ingen ytterligare information

Opastusta tietoteknisissä ongelmissa ma-to klo 13-16 ilman ajanvarausta.

Opastusta ja neuvontaa kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa sekä äänen jälkikäsittelyssä. Mediaopastuksiin voi varata ajan puhelimitse tai käymällä Myllypuron mediakirjastossa.

Kaikki maksut hoidetaan korttimaksuna. Emme ota vastaan käteistä.

Studio-opastajan opastuksella opit käyttämään studion laitteita ja ohjelmistoja. Studio-opastaja antaa vinkkejä äänitykseen, miksaukseen ja editointiin. Opastus sovittava erikseen, puh. 09 310 85 092

Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti.

Läs mera
 

Apparater

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Myllypurossa on käytössä kaksi 3D-tulostinta: Ultimaker 3 ja 3 Extended. Ultimaker 3 tulostimelle voit varata maksimissaan 4:n tunnin ajan ja Ultimaker 3 Extendille maksimissaan 10 tunnin ajan (aukioloaikojen puitteissa). Varaukset tehdäänVaraamosta http://varaamo.hel.fi. Tulosteen hinta: 70 senttiä/kpl.

Voit lainata kirjastokortilla kannettavan tietokoneen käytettäväksi kirjastotilassa.

0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €).

Asko-asiakastietokoneet ovat varattavissa puolesta tunnista kahteen tuntiin kerrallaan. Kannettavat lainataan kirjastokortille kirjastossa käytettäviksi. Mediakirjaston Asko-asiakastietokoneista kaksi on pöytätietokoneita ja kolme kannettavia.

Läs mera

SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

Lainattavissa kirjastokäyttöön kyrillinen ja farsinkielinen näppäimistö.

Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen. Dia- ja valokuvaskannerille voit varata ajan Varaamosta https://varaamo.hel.fi. Myös kopiokoneellamme voi skannata muistitikulle tai sähköpostiin.

Askelmittareita voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl. Maksu maksukortilla. Myllypurossa on erikoistulostin valokuville (näytön kanssa kalibroitu yhdeksän värikasetin tulostin, jossa käytössä erittäin korkealaatuinen valokuvapaperi). Valokuvatuloste A4 2,60 €/sivu ja A3+ 5,30 €/sivu.

Voit lainata videokameran kirjastokortilla. Laina-aika 14vrk, ei varauksia tai uusimisia. Tarkista saatavuus HelMetistä.

Hitta ditt bibliotek

Öppet

-
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats