Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Rum

Tilassa on Playstation 4. Tila on lukittu ja henkilökunta avaa oven pyydettäessä. Tilan käyttö on maksutonta ja maksimivarausaika tilaan on 2 tuntia, jos myöhästyt yli 15 min, niin varaus vapautetaan muiden käyttöön. Pelihuoneessa saa olla korkeintaan kaksi henkilöä kerrallaan. Tilan voi varata Varaamosta varaamo.hel.fi Läs mera

 

 

Tjänster

Studio-opastajan opastuksella opit käyttämään studion laitteita ja ohjelmistoja. Studio-opastaja antaa vinkkejä äänitykseen, miksaukseen ja editointiin. Opastus sovittava erikseen, puh. 09 310 85 092

Opastusta tietoteknisissä ongelmissa ma-to klo 13-16 ilman ajanvarausta.

Kaikki maksut hoidetaan korttimaksuna. Emme ota vastaan käteistä.
Ingen ytterligare information
Opastusta ja neuvontaa kuvankäsittelyssä, videoeditoinnissa sekä äänen jälkikäsittelyssä. Mediaopastuksiin voi varata ajan puhelimitse tai käymällä Myllypuron mediakirjastossa.
 

Apparater

Voit lainata videokameran kirjastokortilla. Laina-aika 14vrk, ei varauksia tai uusimisia. Tarkista saatavuus HelMetistä.
Askelmittareita voi lainata kahdeksi viikoksi kerrallaan.

Voit lainata kirjastokortilla kannettavan tietokoneen käytettäväksi kirjastotilassa.

3D-tulostimella voi valmistaa fyysisiä esineitä digitaalisista malleista. Myllypurossa on käytössä kaksi 3D-tulostinta: Ultimaker 3 ja 3 Extended. Ultimaker 3 tulostimelle voit varata maksimissaan 4:n tunnin ajan ja Ultimaker 3 Extendille maksimissaan 10 tunnin ajan (aukioloaikojen puitteissa). Varaukset tehdäänVaraamosta http://varaamo.hel.fi. Tulosteen hinta: 70 senttiä/kpl.
0,40 € / sivu (kaksipuoleinen sivu 0,80 €).
SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.
Lainattavissa kirjastokäyttöön kyrillinen ja farsinkielinen näppäimistö.
Tavallisia skannereita ja Epson Perfection V850 Pro -skanneria filmien, diojen ja valokuvien skannaamiseen. Dia- ja valokuvaskannerille voit varata ajan Varaamosta https://varaamo.hel.fi. Myös kopiokoneellamme voi skannata muistitikulle tai sähköpostiin.
PlayStation 4-pelikonsoli käytetävissä konsolipelihuoneessa, jonka voi varata käyttöön Varaamosta https://varaamo.hel.fi/
Tavallinen väri- tai mustavalkotuloste 40 senttiä/kpl. Maksu maksukortilla. Myllypurossa on erikoistulostin valokuville (näytön kanssa kalibroitu yhdeksän värikasetin tulostin, jossa käytössä erittäin korkealaatuinen valokuvapaperi). Valokuvatuloste A4 2,60 €/sivu ja A3+ 5,30 €/sivu.

Hitta ditt bibliotek

Öppet

-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats