Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Apparater

Arbetsstationen för media är avsedd för illustrering, bildbehandling, layout, videoeditering, musikproduktion och annat kreativt digitalt arbete. Mer information och reserveringar via Varaamo: https://varaamo.hel.fi/

Du kan reservera kunddator och användningstid är 0,5-2 timmar

Läs mera

Diskettenhet för 3.5 tum diskett

Ingen ytterligare information
Ingen ytterligare information

Med multifunktionsskrivaren kan man kopiera, skriva ut, och scanna.

Urval motions- och sportredskap som utlånas.

Du kan skanna med multifunktionsskrivaren eller med en separat skanner.

Med multifunktionsskrivaren kan man skriva ut, kopiera och scanna.

 

Tjänster

Ingen ytterligare information

En bytesstation för kundernas egna böcker. Donera högst fem (5) böcker åt gången. Du får ta hur många du vill ur hyllan.

 

Ingen ytterligare information

Föreningen Enters frivilliga kamratguider hjälper seniorer med användning av datorer, surfplattor, mobiltelefoner och ärenden på nätet. Tidsbokning via biblioteket eller per telefon. 

Ingen ytterligare information

Olika litteraturcirklar, vars teman växlar säsongsvis, samlas i biblioteket. Se mer detaljerad information och böckerna som behandlas i litteraturcirkeln på helmet.fi/sv under Evenemang.

Ingen ytterligare information

Talböckerna i Celia-biblioteket är avsedda för personer som på grund av olika orsaker har svårt att läsa tryckta böcker. Som nätkund kan du med en egen apparat lyssna på vilken som helst av de 40 000 talböckerna i biblioteket. Som kund i CD-klubben får du talböcker hem till dig varje månad. Identitetsbevis med bild behövs för registrering. Barn under 15 år behöver en ansvarig kontaktperson.

Mer information: Celia.fi

Regnbågshyllan förbättrar tillgängligheten och likabehandlingen av LGBTQIA*-material i biblioteket. Bibliotekets anställda väljer material för vuxna, ungdomar och barn till regnbågshyllan, där man beskriver sexuella minoriteters och könsminoriteters liv samt regnbågskultur huvudsakligen genom positiv representation. Homo- och transfobiskt material hör inte hemma i regnbågshyllan. Regnbågshyllor finns i flera Helmet-bibliotek och allt material i dem kan reserveras och lånas enligt Helmet-bruksreglerna. Materialet som placerats i Helsingfors stadsbiblioteks regnbågshyllor hittar du i Helmet-databasen med sökningen ”sateenkaarihylly”.

Ingen ytterligare information
Ingen ytterligare information

Är du sugen på lästips?  Har du svårt att börja läsa för tillfället? Känns det besvärligt att hitta rätt bok att läsa från bibbans hundratals hyllor? Helsingfors stadsbibliotek erbjuder lästips snabbt till alla. Välj teman som intresserar dig och kryssa i ord som låter lockande på blanketten och du får en läslista till din epost med förslag på böcker som våra fantastiska bibliotekarier har valt enbart för dig. Berätta också på vilka språk du vill läsa. Du kan välja mellan svenska, finska och engelska.

Skönlitteratur

 

Avgiftsfri nätverk finns till alla kunders förfogande.

Urval utespel som utlånas från april till oktober. 

Hitta ditt bibliotek

Kontaktuppgifter

Boställsvägen 6

00410 Helsingfors

malminkartanon_kirjasto@hel.fi

Öppet

-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats