Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Apparater

Kirjaston 3D-tulostin on varattavissa Varaamon kautta. Tulosteet maksavat 70 senttiä/kpl.

 

Monitoimitilassa, kiinteästi asennettu esitystekniikka. Kytkettävissä kannettavaan tietokoneeseen HDMI, DisplayPort, Mini DisplayPort tai VGA liitännällä.

ASKO-asiakastietokoneet ovat koneesta riippuen varattavissa kerralla 0,5 - 4 tunniksi. Tietokoneet 2 ja 3 sijaitsevat omissa työhuoneissa, 4-5 nuorten nurkassa, 7-9 ASKO-tilassa ja 10-11 lehtisalissa.
Voit varata ASKO-asiakastietokoneen etukäteen, klikkaamalla tätä tekstiä tai soittamalla (09) 310 85070.

Kirjastossa on neljä kannettavaa tietokonetta, joita voi lainata kirjaston tiloissa työskentelyä varten. Kannettavien tietokoneiden lainaukseen tarvitaan kirjastokortti ja henkilöllisyystodistus.
 

Lainattava kosteusmittari, laina-aika 14 vrk. Ei voi varata eikä uusia.

A4 ja A3 mustavalko- ja värikopiot. Kopion hinta 0,40 € / sivu, kaksipuolinen kopio 0,80 €. Kopiokoneella on mahdollista tulostaa myös muistitikulta (.pdf ja .jpg -tiedostot, myös A3 kokoisena, tulosteen hinta 0,40 € / sivu) sekä skannata joko muistitikulle tai sähköpostiin.
Laite ei valitettavasti tunnista kaikkia muistitikkuja.

SD-, MMC- ja Compact Flash -muistikorttien lukemiseen käytettävä oheislaite.

Kirjastossa on 27" Android-tabletti, jossa on luettavana laaja valikoima suomalaisia ja ulkomaisia e-sanoma- ja aikakauslehtiä kirjaston e-lehtipalveluista: ePress ja PressReader. Katso tarkemmat tiedot kirjaston e-lehtipalveluista klikkaamalla tätä tekstiä.

 

Kirjastossa on 6 lainattavaa tablettia (Hubletia). Hubletit lainataan itsepalveluna kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Laitteet ovat käytettävissä ainoastaan kirjaston tiloissa. Ei lainata kotiin. Hubletia käytetään tavallisen tabletin tavoin. Laitteessa on runsaasti pelejä lapsille.

Laina-aika 2 viikkoa, ei voi varata eikä uusia.

Kirjastossa on kaksi lainattava A4 skanneria: CanoScan LiDE 210 (ei dia- tai filmiskannausta) ja CanoScan 5600F (myös dia- ja filmiskannaus). Skannerit voidaan liittää asiakkaan omaan tietokoneeseen, kirjaston asiakaskoneeseen nro 10 tai lainata kotiin. Myös kopiokoneella (A4 ja A3 koot) on mahdollista skannata joko USB-muistitikulle tai suoraan sähköpostiin.
Huom! Kopiokone ei valitettavasti tunnista kaikkia muistitikkuja.

Playstation 4 (mm. Minecraft ja NHL 22) ja Nintendo Switch (mm. Mario Kart) pelikonsolit. Pelihuone on varattavissa ma-to 13.00-19.30, pe 13-17.30 ja la 10-15.30, tila varataan kuten asiakastietokoneet -ASTA ajanvarauksessa (koneen tunnus R) ja peliaikaa on 1 tunti/ 1 pelaaja. Varaa pelihuone klikkaamalla tästä.

Laina-aika 1 viikko, ei voi varata eikä uusia.

Laina-aika 2 viikkoa, ei voi varata eikä uusia.

 

Tjänster

Kirjastossa pelattavia ja lainattavia lautapelejä.

Kaikki Malmin kirjaston digitukipalvelut ovat kesätauolla.

Malmin kirjastosta saat henkilökohtaista opastusta ja neuvoja erilaisten laitteiden, ohjelmien ja verkkopalveluiden käytössä. Varaa aika opastuksiin kirjastokäyntisi yhteydessä tai soittamalla (09) 310 85070.

  • Työväenopiston vertaisohjaus tiistaisin klo 16.30-18.30.
  • Enter ry opastukset keskiviikkoisin klo 10.00-11.00 ja 11.00-12.00.

Digitukea saa lisäksi Helsingin kaupungin etädigitukipalvelusta, ajanvarauksella asukastaloista sekä Enter Ry:ltä

 

 

Katso ylempänä Digituki.

HelMet e-kirjasto tarjoaa digitaalisia sanoma- ja aikakauslehtiä, e-kirjoja, äänikirjoja ja verkkokursseja maksutta asiakkaiden käyttöön. E-opas antaa henkilökohtaista opastusta kirjaston digitaalisten aineistojen käytössä. Kysy lisää käydessäsi kirjastossa tai puhelimitse (09) 310 85070. Tutustu kirjaston e-aineistoihin klikkaamalla tätä tekstiä.

Monitoimitilassa, käytettävissä tilan esitystekniikan kanssa.

Ingen ytterligare information

Kahvila suljettu toistaiseksi.

60-paikkainen ravintola-kahvila sijaitsee Malmitalon aulassa.

Henkilökohtainen lukuvalmentaja on palvelu sinulle, joka haluat lukuvinkkejä ja ammattilaisen apua kirjallisuuden valintaan. Ota yhteyttä sähköpostitse lukuvalmentaja@hel.fi tai soita (09) 310 85070.

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi käteisellä tai yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.
 

Malmin kirjastossa voit maksaa kirjastomaksusi kaikilla yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Kun tavallisen tekstin lukeminen on hankalaa lukivaikeuden, oppimisvaikeuden tai muun syyn vuoksi, kannattaa kokeilla äänikirjaa. Celian tuottamat äänikirjat on tarkoitettu eri syistä lukemisesteisille henkilöille. Malmin kirjastossa voit rekisteröityä Celian verkko- tai cd-kerhoasiakkaaksi. Varaa aika rekisteröintiä varten etukäteen, soittamalla (09) 310 85070 tai muun kirjastokäyntisi yhteydessä. Rekisteröintiin tarvitaan voimassaoleva henkilöllisyystodistus tai HelMet-kirjastokortti. Celian palveluihin ja käyttöoikeuksiin voit tutustua tarkemmin Celian sivuilla. www.celia.fi/palvelut/aanikirjat-yksityishenkiloille/.

Itsepalvelutulostus kirjaston asiakastietokoneilta tai asiakkaan omilta laitteilta. A4 mustavalko- ja väritulosteet. Tulosteen hinta 0,40 €/ sivu, kaksipuolinen 0,80 €. 5 maksutonta sivua 3 kuukauden välein. Omilta laitteilta voit tulostaa sähköpostin avulla PDF- ja kuvaliitetiedostoja (jpeg, bmp, tiff). Tutustu tarkemmin omilta laitteilta tulostamiseen klikkaamalla tätä tekstiä.

Kirjastossa on käytössä Helsingin kaupungin ja kirjaston maksuttomat langattomat verkot: "Helsingin kaupungin WLAN" ja "Stadinetti". Ei vaadi kirjautumista.

 

Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste: kirjankierrätyshylly sijaitsee työhuone 2 ja lukusalin välisessä tilassa.
 

 

Rum

Tilaa 20-60 henkilölle, tilassa esitystekniikka: dataprojektori, valkokangas ja äänentoistolaitteet. Tila on erotettavissa muusta kirjastotilasta lasiseinillä, ei äänieristetty.

Rummet kan reserveras för en hel dags tystlåtet arbete. Ett arbetsbord och en arbetsstol samt det avgiftsfria trådlösa nätet ingår i utrustningen. Mer information och reserveringar via Varaamo: https://varaamo.hel.fi/

Erillinen hiljainen lukutila. 17 paikkaa.

Kirjastossa on kaksi lasivitriiniä ja näyttelyseinä. Näyttelytilavaraukset sähköpostitse: Riina Porttikivi, riina.porttikivi(at)hel.fi.

Hitta ditt bibliotek

Kontaktuppgifter

Nedre Malms torg 1

00700 Helsingfors

malmin_kirjasto@hel.fi

Öppet

-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats