Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Apparater

Voit lainata käyttöösi kannettavan tietokoneen, jota voit käyttää missä tahansa kirjaston sisällä. Varausaika 0,5-2 tuntia. Tarvitset kirjastokortin ja henkilöllisyystodistuksen.

120 cm, 115 cm. Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia. Palautus vain Maunulan kirjastoon.

Temppukassi (eripituisia hyppynaruja, vinkkejä leikkeihin ja temppuihin-ohjevihko, QR-koodilappuja, kuvakortteja pariakrobatialiikkeistä, perheliikunnan ohjekortit, Voimistelupassi, temppukassin esittelykortti). 

Pesäpallosetti: 2 mailaa, 8 vasemman käden räpylää, 2 oikean käden räpylää, 4 palloa.

Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia. Palautus vain Maunulan kirjastoon.

A3 ja A4. Kopiokoneella voit myös skannata sekä lähettää tiedostoja sähköpostiin.
Asiakastietokoneet ovat varattavissa 0,5 - 2 tunniksi. Lisäksi kirjastoissa on käytettävissä ilman ajanvarausta ns. pistäytymiskone, jonka käyttöaika on 30 min. Läs mera

Kirjastossa on kuusi hublettia. Hubletin voit lainata kirjastokortillasi. Laite toimii vain Maunula-talon tiloissa. 

Tulostus kaikilta asiakaskoneilta, yksipuoleisia tai kaksipuoleisia, mustavalkoisia tai värillisiä A4- ja A3 -arkkeja. Hinta 0,40 € / sivu (puoli).

Kirjaston monitoimilaitteella (kopiokoneella) voi skannata asiakirjoja muistitikulle tai sähköpostiin. Asiakastyöasemille voit lainata Canon Lide –skannerin.

Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia.

 

Tjänster

Palvelusta vastaa erikoiskirjastonhoitaja Lauri Seutu.

Lautapelejä joko lainattavaksi tai kirjastossa pelattavaksi. Laina-aika 14 vrk.

Läs mera

Henkilökunta opastaa tavallisimpien verkkopalveluiden ja e-aineistojen käytössä sekä kirjaston asiakastyöasemien ja tablettien käytössä. Oman mobiililaitteen käyttöön voi saada vertaistukea.

Jos etsimääsi teosta ei ole hankittu Helmet-kirjastoon tai pääkaupunkiseudun tieteellisiin kirjastoihin, se voidaan tilata sinulle kaukolainaksi muualta.

Lisätietoja ja kaukopalvelupyynnöt täältä

 

Läs mera
Ingen ytterligare information

Månsas Deli -kahvila sijaitsee Maunula-talon 2. kerroksessa.

Voit lainata kirjastosta ukulelen. Laina-aika 2 vk, ei voi varata eikä uusia. Palautus vain Maunulan kirjastoon.

Maksutapoina vain korttimaksu ja MobilePay.

Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti.

Valikoima erilaisia kesän puistopelejä. Mm. mölkky, petankki, frisbee jne.

Lastenosastolla on näyttelyvitriini, jossa voi järjestää pienimuotoisia näyttelyitä. Voit varata vitriinin ilmaiseksi käyttöösi yhdeksi kuukaudeksi kerrallaan. Vitriinin mitat: 100X110X36 cm, sisältäen kolme siirrettävää lasihyllyä. Näyttelyvaraukset kirjaston infotiskiltä tai puhelimitse numerosta: 09 31085063

 

Nättjänst

Ryhmätila Akvaariossa sijaitsevalla lehtienlukulaitteella voit lukea kotimaisia ja ulkomaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

 

Rum

Maunula-talon toisessa kerroksessa sijaitseva bänditila on avoin ja maksuton kaikille. Tilassa on mahdollisuus soittaa joko yksin tai porukalla. Äänieristetystä tilasta löytyy bändisoittamiseen tarvittavat laitteet ja instrumentit. Huoneessa on lisäksi tehokas ilmastointi. Avaimen bänditilaan voi noutaa kirjastosta voimassa olevalla kirjastokortilla ja kuvallisella henkilötodistuksella. 
Lisätietoja ja varaukset Varaamosta.

Läs mera

Maunula-talon 3. kerroksessa sijaitsevassa Ryhmätila Betonissa voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kahdeksan tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.
Ryhmätila Betonin -ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

Läs mera

Maunula-talon Ryhmätila Sinissä voi pitää kokouksia tai sen voi varata hiljaiseen työskentelyyn maksimissaan neljäksi tunniksi. Tilassa on 42-tuumainen näyttö, iso pöytä ja kuusi tuolia. Maunula-talossa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Tilan käyttö on maksullista, jos varaaja on kaupallinen toimija, tilaisuudesta veloitetaan pääsymaksu tai kyseessä on suljettu yksityistilaisuus.

Ryhmätila Sinin ja muita Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

Läs mera

Ryhmätila Akvaario

Maunulan kirjastossa on hiljainen työskentely- ja lukutila. Tilassa on käytettävissä Helsingin kaupungin maksuton Stadinetti. Asiakkaat voivat tiedustella tilaa tapahtumakäyttöön numerosta 09-3108 5063 tai sähköpostitse osoitteesta maunulan_kirjasto@hel.fi. Tilan tekniseen varustukseen kuuluu 62 tuumainen näyttö, dvd-soitin ja langaton kuvansiirtojärjestelmä Barco Clickshare
Kokouksia ja muita tapaamisia varten Maunula-talon 3. kerroksen ryhmätiloja voit varata Varaamosta.

Läs mera

Hitta ditt bibliotek

Kontaktuppgifter

Skogsbäcksvägen 4

00630 Helsingfors

maunulan_kirjasto@hel.fi

(09) 3108 5063

Öppet

-
personal på plats
-
personal på plats
-
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-