Rikun kokoushuone

Boka arbets- och sammanträdesutrymmen på Varaamo från och med 15.2.

Från och med 15.2 kan du boka arbets- och sammanträdesutrymmen på Richardsgatans bibliotek via utrymmesbokningstjänsten Varaamo , varaamo.hel.fi. Kunderna kan boka och använda bibliotekets utrymmen behändigt med hjälp av Varaamo. Du kan logga in på Varaamo genom att identifiera dig via Yle ID, ditt Facebook- eller Google-konto. Mer information om Varaamo hittar du här .
 

Utrymmena på Richardsgatans bibliotek som bokas via Varaamo

Från och med 15.2 kan följande utrymmen på Richardsgatans bibliotek bokas via Varaamo:

Mötesutrymmet Ture

Hyr sammanträdesrummet för dina möten. Utrymmet finns på första våningen i Richardsgatans bibliotek, och priset för utrymmet är 30 euro för varje påbörjad timme. Hyran betalas kontant eller med kort vid kassan. Även möjligt att betala mot faktura. I det rymliga sammanträdesrummet finns plats för 35 personer. I rummet finns 10 hopfällbara bord, runt vilka även en större grupp kan samlas för ett möte. Rummet kan även formas som en föreläsningssal för en föreläsning eller ett föredrag. I rummet finns en whiteboardtavla och en dataprojektor. Helsingfors stads trådlösa nätverk Stadinetti fungerar i utrymmet. Utrymmet är handikappanpassat.

Grupputrymmet Aurora

Utrymmet lämpar sig för kortvarigt arbete och för möten. I utrymmet finns Helsingfors stads trådlösa nät Stadinetti, tre bord, stolar och en krittavla. Grupputrymmet Aurora finns på tredje våningen på Richardsgatans bibliotek, invid dagstidningarna. Det är avgiftsfritt att använda utrymmet.

Arbetsutrymmet Tyko

Utrymmet lämpar sig för stillsamt arbete i till exempel par eller en liten grupp. I utrymmet finns Helsinfors stads trådlösa nät Stadinetti, ett bord och fyra stolar. Även bibliotekets kunddator är tillgänglig. Utrymmet är inte handikappanpassat. Du kommer till utrymmet via Internetrummet, som är beläget mellan andra och tredje våningen. Utrymmet är avgiftsfritt.