Hoppa till innehåll
{{ selectedLibrary.Picture.Name }}

Kontaktuppgifter

{{ selectedLibrary.Address.Street }}
{{ selectedLibrary.Address.Zipcode }} {{ selectedLibrary.Address.City }}
Hundar tillåtna
Hundar förbjudna
Gå till bibliotekets sajt

De nyaste evenemangen

Tjänster

 

Tjänster

Rikhardinkadun kirjaston yhteydessä toimii taidelainaamo, josta voit lainata Helsingin Taiteilijaseuraan kuuluvien taiteilijoiden maalauksia, grafiikkaa, veistoksia ja valokuvia. Helsingin taiteilijaseuran jäsenenä on yli 700 ansioitunutta kuvataiteilijaa. Läs mera
Ingen ytterligare information

Celia-verkkoasiakkaaksi voi rekisteröityä tietopalvelussa (2. krs). Rekisteröintiin ei tarvitse varata aikaa etukäteen. 

Lautapelejä voi pelata lastenosastolla.

Enter ry:n henkilökohtaiset tietotekniikkaopastukset senioreille tiistaisin klo 11-14 (14.1.-12.5.2020). 
Tervetuloa kysymään neuvoja puhelimen, tabletin tai kannettavan tietokoneen sekä sähköisten palveluiden käyttöön liittyen. Ei ajanvarausta.

Ingen ytterligare information
Vill du prova på vår Läsehandledningstjänst? Du får läsehandledning och läseförslag av bibliotekets personal om du tar kontakt per e-mejl rikunlukuvalmentaja@hel.fi eller tlf. (09) 310 85013.

Papercut-itsepalvelu- ja mobiilitulostus. Kirjaston asiakaskoneilta tai omalta laitteelta.  

Avoin verkko Stadinetti. Tunnuksia ei tarvita.
Asiakkaiden omien kirjojen vaihtopiste ala-aulassa.
Ingen ytterligare information
Ingen ytterligare information
 

Apparater

Kokoustila Turen dataprojektori voidaan kytkeä asiakkaan kannettavaan tietokoneeseen.

Kopiokone sijaitsee 1. kerroksessa lainaustoimistossa. Kopion hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kopiokoneella myös skannaus muistitikulle tai sähköpostiin.

15 asiakastietokonetta, joista 12 käytettävissä ilman ajanvarausta, käyttöaika 30 min. Aikuisten osastolla 4 varattavaa konetta, käyttöaika 1-2 h. Lastenosastolla 1 varattava kone ainoastaan lasten käyttöön, käyttöaika 1 h.

Läs mera
Skanneri käytettävissä työtila Tykossa. Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi Skannaus onnistuu myös kopiokoneella muistitikulle tai sähköpostiin. Läs mera

Tulosteen hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kaksipuoleinen tuloste 0,80 €.

Tulosteen hinta 0,40 € / sivu (A4 tai A3). Kaksipuoleinen tuloste 0,80 €.

 

Rum

Työtila Tykon voi varata hiljaiseen työskentelyyn. Työtilassa on pöytä, neljä tuolia ja käytettävissä kirjaston asiakaskone sekä langaton verkkoyhteys Stadinetti.  Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi

40 paikkaa. Tilaa käytetään myös yleisötilaisuuksiin varusteinaan äänentoistolaitteet, DVD/Blu ray -soitin, dataprojektori ja valkokangas.

Kokoustila Ture. Varaukset Varaamosta: varaamo.hel.fi Tilan hinta on 40 € alkavalta tunnilta, tilavuokra maksetaan käteisellä tai kortilla kassaan. Myös laskutusmahdollisuus.

Läs mera

Hyllygalleria, "Suomen pienin galleria", keräilijöille, korutaiteilijoille ym.  - Käytävägalleria, 4-5 valaistua seinäkettä: ex-tempore -näyttelyt - Näyttelykaapit ja seinäkkeet: kirja-, valokuva- ja taidenäyttelyitä. - Taiteilijakirjagalleria. Jyri-Petteri Volkoff, p. 09 3108 5013. 

Galleria Rikhard, ala-aula. Taidelainaamo, p. 09 673720

 

http://www.rikart.fi/se/

Läs mera
 

Taiteilijakirjakokoelma: kirjasto on vuodesta 2000 hankkinut kokoelmiinsa niin kutsuttuja taiteilijakirjoja. Vaikka taiteilijakirjojen lähtökohta on kirjan ideassa ja/tai muodossa, haastavat ne samalla kirjallisuudelle ja taiteelle rakennettuja perinteitä. Kirjaston monimuotoisessa, yli 400 taiteilijakirjan kokoelmassa on teoksia ympäri maailmaa. Taiteilijakirjakokoelma on sijoitettu kirjastorakennuksen toiseen kerrokseen. Kokoelman yhteydessä pidetään taiteilijakirjanäyttelyitä ja siihen kuuluu aihetta käsittelevä käsikirjasto.

Läs mera

Hitta ditt bibliotek

Rikhardinkadun kirjasto kesällä 2009

Kontaktuppgifter

Richardsgatan 3

00130 Helsingfors

rikhardinkadun_kirjasto@hel.fi

Öppet

-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
personal på plats
-
-
personal på plats